Na kontaktoni

Rruga “Sulejman Delvina”,  te shkolla Vasil Shanto.
Tel: +355 (0) 689020016

Rruga “Don Bosko”, te Vizion Plus.
Tel: +355 (0) 682045425

Rruga “Sami Frashëri”, tek ura e Drejtorisë së policisë, ngjitur me Tulip Store.
Tel: +355 (0) 689073233

Rruga “Muhamet Gjollesha” përballë Hotel Mondial.
Tel +355 (0) 689020017

Rruga “Abdyl Frashëri”.
Tel:  +355 (0) 682097270

Rruga “Myslym Shyri”.
Tel:  +355 (0) 684053511

Punishtja e pastiçerisë te rruga “Sulejman Delvina”.
Tel: +335 (0) 689020011

Makina 1 që furnizon zonën e 21 Dhjetorit, ish Parkut Don Bosko.
Tel: +355 (0) 689020014

Makina 2 që furnizon Tiranën e Re, Komunën e Parisit dhe Bllokun.
Tel: +355 (0) 689020015

Na shkruani për porositë tuaja.

  • Email: someg1993@yahoo.com
  • Celular: +355 (0) 689020010