Bukë Dinkel me tërshërë

Kjo lloj buke është një burim i rëndësishëm i karbohidrateve, proteinave, fibrave dhe ushqyesve esenciale si hekuri dhe zinku.

Fibra është thelbësore për një sistem të shëndetshëm të tretjes dhe një ushqim i pasur me fibra mund të ngadalësojë absorbimin e sheqernave.
Është e dobishme kur konsumohet si pjesë e një diete për humbje peshe.

Kategori: